Καλωσόρισμα


Αγαπητές πρωτοετείς φοιτήτριες

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές

Εκ μέρους του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σας συγχαίρω για την εισαγωγή σας στο Τμήμα, σας καλωσορίζω θερμά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή σας πορεία.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής έχει έναν ισχυρό διεπιστημονικό χαρακτήρα. Στόχος του είναι να εξοικειώσει στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του με τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και να τους παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση κοινωνικών πολιτικών.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εκπαιδευτική λειτουργία και τις δράσεις του και σας παροτρύνουμε να την επισκέπτεστε τακτικά για να ενημερώνεστε για κάθε σχετική εξέλιξη και θέματα που αφορούν τη φοίτησή σας.

Η φετινή χρονιά ξεκινά με δύσκολες συνθήκες, οι οποίες ευελπιστούμε να ξεπεραστούν, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η δια ζώσης διδασκαλία και να ολοκληρωθεί αποτελεσματικά το χειμερινό εξάμηνο.

Η εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσής σας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου, στις 18:00 μμ. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με όλα τα μέλη του Τμήματος, να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Σπουδών και τις δράσεις του Τμήματος και να επιλύσετε τις όποιες απορίες σας αναφορικά με τις σπουδές σας.

Τέλος, σας διαβεβαιώ ότι όλα τα μέλη του Τμήματος θα βρισκόμαστε δίπλα σας, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, για να σας συμβουλεύουμε και να σας στηρίζουμε, όποτε μας χρειαστείτε.

Σας ευχόμαστε καλή φοίτηση και καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Μαρία Πεμπετζόγλου

—————————————————————–