21.10.2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ”


Η προγραμματισμένη διδασκαλία του μαθήματος «Εισαγωγή στο Δίκαιο», αύριο, Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα προγραμματισθεί για να διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία του τρέχοντος εξαμήνου.

 

Ο διδάσκων

Μορφακίδης Χρήστος

Θεωρητική και εμπειρική ανάλυση ανισοτήτων


Η έναρξη του μαθήματος “Θεωρητική και εμπειρική ανάλυση ανισοτήτων” στις 22/10 μετατίθεται από τις 12:00 στις 13:45 λόγω της συμμετοχής του διδάσκοντα στην έκτακτη ΓΣ του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.

20.10.2021 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ


Σας ενημερώνουμε ότι τα Πιστοποιητικά Φοιτητικής Ιδιότητας και τα Πιστοποιητικά για Στρατολογική Χρήση (μόνο για τους άρρενες φοιτητές) των πρωτοετών φοιτητών/τριών έχουν αποσταλεί στο email που δηλώθηκε κατά την ηλεκτρονική εγγραφή. Εάν για οποιονδήποτε κάποιος δεν το έλαβε παρακαλείτε να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Τμήματος.

Εκ της Γραμματείας

 

19.10.2021 ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022


Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2021-22.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

18.10.2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ” ΚΑΙ “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ”


Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ. στην αίθουσα Προκάτ Β, θα πραγματοποιηθεί αναπλήρωση για το μάθημα: “Οικονομική της Εκπαίδευσης”.
την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο στην Πανεπιστημιούπολη, το μάθημα: “Εισαγωγή στην Παιδαγωγική Επιστήμη” θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο αμφιθέατρο.
Η διδάσκουσα

15.10.2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ 2021-2022.


Καλημέρα σας,

H περίοδος εγγραφών/ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών ξεκίνησε το Σάββατο 2/10/2021 και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 15/10/2021 στις 23:59. Όλα τα SMS με τον κωδικό εισόδου έχουν αποσταλεί.

Αν δεν έχετε λάβει το πρώτο SMS, πρέπει να υποβάλετε δελτίο εξυπηρέτησης στη σελίδα https://helpdesk.duth.gr στην κατηγορία «Φοιτητολόγιο» αναγράφοντας το ον/μο σας, τον αριθμό υποψηφίου εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ, το τμήμα στο οποίο περάσατε και μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος.

Το δεύτερο SMS με το οριστικό username αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αφού εγκριθεί η αίτησή σας από τη γραμματεία του τμήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αφού υποβάλετε επιτυχώς τα δικαιολογητικά σας, πρέπει να ξανασυνδεθείτε στη σελίδα https://register.duth.gr για να ελέγξετε αν η αίτησή σας εγκρίθηκε ή αν έχετε μήνυμα από τη γραμματεία για διορθώσεις.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης