09.12.2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ


Αγαπητές/τοί συνάδελφοι και φίλοι

 
σας στέλνω τους θερμούς μου χαιρετισμούς.
 
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε την ετήσια ημερίδα του ΚΕΠΥ σε συνεργασία με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Δημόσια Υγεία – Πολιτική Υγείας” του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και την IAHPE (International Association of Health Policy in Europe).
 
Θέμα της ημερίδας είναι η κριτική αποτίμηση των πολιτικών διαχείρισης της πανδημίας σε διεθνές επίπεδο και την Ελλάδα.
 
Σημειώστε ότι στην πρωινή συνεδρία συμμετέχει η Καθηγήτρια Fran Baum, διεθνούς φήμης καθηγήτρια δημόσιας υγείας όπου θα αναλύσει τους λόγους αποτυχίας των μεγάλων καπιταλιστικών κρατών στη διαχείριση της πανδημίας σε διεθνές επίπεδο.
 
Στην απογευματινή συνεδρία θα παρουσιάσουμε τις συνεχιζόμενες έρευνες του ΚΕΠΥ για τη διαχείριση της επιδημίας και την πλεονάζουσα θνησιμότητα στην Ελλάδα, την πρόσβαση των non-covid-19 ασθενών στο ΕΣΥ (ανάλυση μέχρι και τον Ιούνιο του 2021), καθώς και τη νέα μας έρευνα σχετικά με το ρόλο του ιδιωτικού κερδοσκοπικού τομέα υγεία στην Ελλάδα με αναλυτικά στοιχεία για τις πολιτικές προστασίας και ενίσχυσης του και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
Η ημερίδα είναι προφανώς δωρεάν και η εγγραφή γίνεται διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://www.healthpolicycenter.gr/el/cehp/events/covid-19), υπάρχει δε περιορισμένος αριθμός δια ζώσης παρακολούθησης της ημερίδας.
 
Σας στέλνω επισυναπτόμενα το αναλυτικό πρόγραμμα και την αφίσα της ημερίδας.
 
Φιλικά
Ηλίας
 

Elias Kondilis MD, PhD

Associate Professor of Primary Health Care – Health Policy

Laboratory of Primary Health Care, General Medicine and Health Services Research

Faculty of Health Sciences | School of Medicine

Aristotle University of Thessaloniki, Greece

tel. +30 2310999133

email. ekondilis@auth.gr

url. http://phclab.med.auth.gr 

ΚΕΠΥ_Ημερίδα_Πρόγραμμα_Δεκ2021

ΚΕΠΥ_Ημερίδα_Flyer

ΚΕΠΥ_Ημερίδα_Αφίσα