27.09.2021 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ WOMENTORS


Εκ μέρους του Ιδρύματος Λαμπράκη και της οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, θέτουμε υπόψιν σας την επέκταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης νέων γυναικών WOMENTORS μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσες νέες γυναίκες 18-35 ετών ενδιαφέρονται για τα δωρεάν σεμινάρια, αλλά δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ: https://www.womentors.gr/prosklisi-symmetochis-sta-dorean-seminaria-endynamosis-neon-gynaikon-tou-womentors-2021-22/

Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι, λόγω της πορείας της πανδημίας, τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και φέτος διαδικτυακά μέσα από μια σειρά 10 online σεμιναρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από τον Νοέμβριο 2021, μέχρι και τον Ιούνιο 2022.

Αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν στη διάρκεια της χρονιάς, θα δοθεί η δυνατότητα δια ζώσης πραγματοποίησης των σεμιναρίων στις πόλεις τις οποίες πραγματοποιείται το πρόγραμμα. Όσες συμμετέχουσες δε διαμένουν σε μία από αυτές τις πόλεις θα μπορέσουν να συνεχίσουν με τη διαδικτυακή παρακολούθηση των σεμιναρίων καθ’ όλη τη χρονιά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις “Συχνές Ερωτήσεις” της ιστοσελίδας του προγράμματος στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes/

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μας υποστηρίζατε για ακόμα μία φορά στην προσπάθεια διάχυσης της πληροφορίας σχετικά με το πρόγραμμα, προωθώντας στο κοινό σας σχετική ενημέρωση.

Για το σκοπό αυτό, παραθέτουμε τα ακόλουθα:

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη σημαντική βοήθεια και συμβολή σας στη συνέχιση της υλοποίησης του WOMENTORS.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας μέσω e-mail στο info@womentors.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3626150.

Με εκτίμηση,

 Ξανθοπούλου Μαρία

Επιστημονική Συνεργάτις

Ίδρυμα Λαμπράκη

Αναγνωστοπούλου 5
106 73 Αθήνα
www.lrf.gr
τηλ.: 210 3626150
fax:   210 3390119
e-mail: mxanthopoulou@lrf.gr

WOMENTORS_Πρόσκληση Συμμετοχής στο WOMENTORS 2021-22